16 februari 2018
19:30

Skåre HK

Referat: IFK Hammarö F-02 - Skåre HK

Vi börjar matchen ok och hänger med större delen av första halvleken. Dock gör Skåre ett litet ryck från 22 till 4-7 när vi hamnar lite efter bakåt. Framåt har vi dock problem och Emilia är den som har mest framgång av oss alla. I halvtid står det 6-9 efter en bra halvlek bakåt men sämre framåt.

Vi startar andra halvlek grymt bra och plockar in 4 mål direkt och hamnar i ledning 10-9. Då blir vi nonchalanta och kastar 2 bollar rakt i händerna på skåre, en på egen planhalva och en direkt från avkast.
Direkt efter det får vi en utvisning där Skåre gör 3-0 och luften går ut.
Efter det 5-målsunderläget lir vi nonchalanta och ger nästa upp helt och hållet. Mattis i mål får ingen rolig sista halvlek när Skåre får kontra oavbrutet för vi ger bort bollarna.
Vi tar med oss riktigt grymma första 35 minuter och lär oss av de sista 20, de gör vi inte om!